Floathing

Igår testade jag på floating. Man gick in i en låda med saltat vatten och lade sig där på rygg och flöt. Först var det 10 minuter lugn musik med val eller delfinljud. Sedan var det tyst i 30 minuter. Sedan var den 5 minuter musik igen så att man kinde vakna till. Det var en lugn upplevelse. På eftermiddagen kände jag att jag hade salt i örat. Så det fick jag tvätta bort.

Sedan åkte jag till kungsmässan och köpte en svart julblus.

  
 Hemma satt jag och pysslade ordning julkort innan jag fixade ordning mig för julbord med jobbet. Kul att träffa kollegorna på ett mer avslappnat sätt.

Idag har bubben och jag varit på hab för att kolla hans gångstil och fötter. Vi gör det varje år för att se om något förvärras eller om det finns något stöd att ge. Vi ska träffa team oled i början av nästa år för att se om han vehöver inlägg eller specialskor. 

Axel och jag åkte till mitt jobb och lämnade in kvitton för friskvård och vi träffade några kollegor och några av ”mina” barn.

2 reaktioner på ”Floathing

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>