Loppis och besök

I onsdags var bubben på benmineralsmätning. Detta för att vi vill kolla om han har svagt skelett. Det gjordes genom en slags röngen. Det var inte lätt att få bubben ligga still i omgångar. Hela kroppen skulle röntgas. Men det gick över förväntan. Han lade sig i alla fall och de fick bilder om än lite suddiga…☺️

Sedan åkte vi till husvagnen. På fredagen jobbade maken så vi var hemma och grejade och åkte och handlade bubben och jag. Men när maken kom hem åkte vi till husvagnen igen.

På lördagen kom först min bror, fru och lilla kusinen på besök. Det var kul att de tittade förbi. Kl 14 började en bakluckeloppis på campingen och regnet och blåsten höll på som mest. Vi deltog också och fick sålt lite filmer, julgransfot, förtältsmatta och pärlor. Regnet gjorde att shoppinglusten försvann. Men det kommer fler gånger… Vi köpte i alla fall pussel till mig och bubben, en nygjord trasmatta att ha i förtältet och så köpte maken en cykel. Efter loppisen så åt vi på restaurangen på campingen med svärföräldrarna och makens syster med familj. Bubben stormtrivdes och var jättelycklig.

 
Natten mellan lördag och söndag blåste det mycket. Hela vagnen skakade när vinden tog tag i förtältet. Men allt klarade sig.

På söndagen mös vi och gjorde minsta möjliga. Vi såg på lite olika filmer i husvsgnen innan vi åkte hem på eftermiddagen.

Idag har jag varit trött då bubben beslutade sig för att morgonen började 03:34…. På jobbet hände det också irriterande saker som inte hjälpte till att höja mitt humör. Men nu hoppas vi på sömn inatt. För imorgon ska set skrivas omdömen på jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>