Danmarksresan förra helgen

På torsdag morgon åkte vi till hamnen i Göteborg. Där åkte vi på Danmarksfärjan tillsammans med makens föräldrar och makens syster med familj. Vi åt en god frukost och när vi kom fram till Skallerup Klit hann vi med mycket skoj innan sovdags.

  
På fredagen badade vi i badlandskapet och gick upp till en djurgård. Bubben gillar verkligen inte att gå numera. Ett himla gnäll både dit och tillbaka. Vi firade även en kusin som fyllt år och så kastades det en del boll och vi njöt av solnedgången. De tre papporna gick till puben och tog en öl och spelade biljard.

  
På lördagen gick jag och svägerkan och badade i spat och fick var sin halvkroppsmassage. Massörskan tog i ordentligt. Det gjorde riktigt ont. Men skönt efteråt. Barnen lekte medans vi va på spat. Lite bus med leksaker och efter lunch badade vi i badlandskapet. På kvällen spelqdes det lite minigolf och vi hann att leka i leklandet lite.

  
Även om bubben gärna hade stannat där så åkte vi hem på söndagen. Bubben blev mycket glad när Nicke Nyfiken kom och hälsade på, på färjan hem. Bubben pekade på alla bilder han såg av Nicke för att fråga oss om han skulle komma. Han var med på färjan förra året och det kom han ihåg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>