Byggt och haft oss

  

Om två veckor öppnar campingen. Men denna helgen har maken och svärfar byggt ut vårt trägolv. Vi har köpt ett nytt tält med annex. Dessutom vill vi inte ha tältet i gräset hela säsongen. Snyggt blev det. Tältet kommer inte upp ännu. Vi är lite upptagna de närmaste helgerna. 

Jag och bubben har varit utfodringsansvariga. Och så har vi kört ut madrasserna och kuddarna och lite annat. Vi har även shoppat lite. 

Igår kl 13 kom jag på att en cirkus är i Varberg och har föreställning kl 14(vi pratade om att gå dot för några veckor sedan, men kom på att det var mitt i bygget). Men jag försökte ju mest hålla undan bubben från fqrliga sågar. Så vi åkte på cirkus. Det var uppskattat. Leksaken jag köpte höll högst i 5 minuter. Fin var den i alla fall.

Axel är extra mammig. Det kan bero på att han märker att jag smygpackar inför en Danmarksresa som är nästa vecka… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>