Slappna aldrig av!

I måndags jobbade barnen med sina decupage. De har gjort lercirklar som har torkat. Klippt ut påskbilder ur servetter. Och i måndags limmade de på dessa bilder. Fina blev det och jag genomsvettig av att hänga upp alla. Nästa vecka får de ta med dem hem för då jar de torkat.

I måndags ramlade bubben i skolan. De beskrev det som om han gjorde en säl. Inga händer och armar med. På kvällen hade han jätteont någonstans. Han kunde inte visa vart. Vi misstänkte magen. Både ajg och maken hade haft magknip och illamående några dagar innan. Bubben grät sig till söms och det är ovanligt. Maken stannade hemma med honom dagen efter. Bubben var ovanligt lugn men verkade ganska OK. Men efter ett bad så tog han emot sig när han skulle upp i sängen. Då fick han jätteont i högra armen. Jag var på väg hem från jobbet och jag hämtade upp grabbarna och fortsatte ner till Varbergs akut. Där röntgades handen och sedan fick vi vänta…. till efter midnatt. Det var långtråkigt. Men bubben tyckte det var spännande att se alla ambulanser och ambulansförare. En sjuksyster visade bubben vart ambulanserna kom in och han fick se en åka därifrån IR. Han fick också en rolig gubb-ballong. Armen var nog bara stukad för ingen fraktur hittades som tur var.

  

Idag har vi slängt en massa skräp. Skönt att bli av med det.

Igår klippte jag mig. Från bara långt och hängande till en frisyr. Jag har tänkt att jag skulle sätta upp mitt hår och fläta det och sånt. Men det orkar jag aldrig. Så nu åkte det av. Nöjd blev jag. Därefter fikade jag med en kompis.

  

En reaktion på ”Slappna aldrig av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>