Våren smyger sig inpå

Härliga dagar på jobbet med soliga eftermiddagar. Denna årstiden och när solen visar sig är den bästa tiden som fritidspedagog tycker jag. Då är det skönt att kunna vara ute.

På bilden har barnen fått använda Das pronto lera. De har gjort som skärmdumpen från pinterest. Nåsta gång ska de få klippa i påskservetter och limma på dem med vitt skollim som blir genomskilningt. Sedan får de ta hem dem och hänga i tex påskriset.Bubben kom hem idag efter att ha varit på kortids. Jag har alltid fått hjälpa till och säga godnatt när han ska sova här hemma. Men idag släckte han lampan och stängde dörren och vinkade till mig. Assistenten fick byta kläder på honom i mörker. För tända fick hon inte göra. Buskillen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>