Blogguppehåll

I tosdags hände det igen. Bubbe, dator & kaffe….. Jag trodde att jag hade lägen under kontroll när jag bytte blöjja honom. Då hade jag ju med honom. Men icke… När jag vände mig om och slängde blöjjan i soptunnan, passade han på. Han sprang till min dator och hällde ut kaffe i den. Jag skrek och blev arg. Jag stängde av den och lade den upp och ner på tork i ett dygn. Mannen kom hem efter att ha pratat med mig. Han förstod att jag var trött. Han kom hem och jag fick lägga mig. Han fixade maten och jag vilade.

När vi dagen efter skulle testa datorn betedde den sig konstigt. Caps Lock var nyckfull och var allti intryckt eller gick inte att använda. Och andra tangenter gick inte att använda. Så idag har vi lämnat in den på SIBA. Så nu är jag datorlös….. Det är tur att vi har en extra försäkring på den.

Bubben är förkyld och var hemma med pappa igår. Dessa förkylningar borde sluta snart tycker jag.

Våren velar. Vödret växlar mellan, skön sol, snö och regn.

När vi ändå var inne och lämnade in dator åt vi på McDonalds och bubben fick ett Starwarsskepp som han leker med. Ballongen med ballongpinnen är också kul saker. Tyvärr åt han inte så mycket. Men förkylningen stör honom nog.

Så nu får jag blogga någon av de andra datorerna här hemma…. Är väl ett lyxproblem. Men skumt känns det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>