Det rullar på

I går fick vi äntligen hämta vår nya bil. Bild kommer på den när vi kan ta kort på den. När det är ljust ute.

Här ser ni bild från min arbetsplats. Jag grejar, testar och planerar på den platsen. Det syns att jag inte är en pedant. Men jag har faktiskt ganska bra ordning i röran. Det syns att jag är en kreaktiv person. Nu får mina 2:or göra bilder som står ut från pappret. De får färglägga, klippa, limma och sätta upp det på ett pappar. Kul tycker de.

Teckningen som vi fick hem från bubbens skola var kul. Bra att fröknarna har skrivit vad den föreställer.

Idag har jag varit och handlat julklappar. När jag var på väg därifrån ringer maken… Han hade tankat bilen och köpt en julmust. Men hans kort fungerade inte…. Detta berodde på att han inte bytt kort. Banken har bytt från visa till mastercard…. Det slutade fungera 1december. Så jag fick åka dit och lösa it honom. Nu har han bytt kort.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>