Hållbart hem???

Ja… Bubben är ju inte aktsam med saker. Han gör inte sönder saker för att vara elak. Utan det bara händer. Vår TV brukar få slag och bli väldigt kladdig av bubbens händer. Då brukar vi behöva spraya på skärmen och torka av den. Den har hållit än så länge… Men idag när jag lämnade honom en stund (ca 1 minut var i rummet bredvid). Hittade han en sprayflaska och började spraya TV:n. Det var alldeles blött nedanför…. Jag torkade upp det och efter ett tag så försvann bilden och den gröna on lampan blinkade. Sedan började den ändra i menyer och grejja för sig själv. Jag kunde inte stoppa det genom att trycka på kontrollen eller på knapparna på TV:n… Bubben blev irriterad över att Albert & Herbert inte syntes med hördes…. Jag blev stressad. Så här såg TV:n ut efter ett tag, när bilden kom tillbaka.

Kolla TV:ns liv

Nu verkar den må bättre. Vi får se hur länge TV:n överlever hemma hos oss.

Ikväll var jag alldeles matt… I allt detta kaos tvättade jag även 5 tvättar…. puh. Hoppas nästa dag blir lugnare….

Jobbet var kämpigt idag också. Då det inte gick som jag ville….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>