Trötter

Ikväll åt bubben av maten och njöt. Sedan ville han ha efterrätt och fick då lite choklad… Jaja vi vet att det inte är lördag. Men det skiter vi ganska ofta i. Han lade sig i soffan och mös med pappa och helt plötsligt upptäcker vi det ovanliga. Han har somnat på soffan. Det är inte ofta det händer. Men det mest gulliga var att han hade kvar handen i godispåsen. Han vaknade till en snabbis och stoppade in mer choklad i munnen och njöt och somnade igen. Visst är de söta när de sover….

IMAG0479

Annars ringde jag Ågrenska Assistans och pratade lite med dem om hur man gör för att få assistans. Ett slags läkarintyg behövs och jag ska prata med LSS handläggaren. De hade bra erfarenhet av Kungsbacka. Hoppas nu att det går bra.

När jag hämtade bubben på fritids pratade jag länge med hans fritidsfröken om vad jag funderar över angående assistans. Hon tyckte det lät klokt att vi funderar över detta. Hon är mycket bra och förstående. Hon vet ju hur grabbarna i klassen är och de tycker att vi föräldrar till dessa barn är beundransvärda.

En reaktion på ”Trötter

  1. Vad jag är glad att jag har kontakt med dig..Som alltid är så förstående! Jag tror både dom behöver och mår bättre av att vara hemma och ta det lungt imellan åt när dom är små..Sen som du säger, att när dom blir äldre säkert behöver komma iväg för att bli trötta :) Just nu är vi inne i en jobbig period där det känns som att folk bara ifrågasätter oss, och tycker att allt vi gör är överdrivet och fel…

    Vad söt bubben är där han ligger med sin godispåse..Och jag säger som jag sagt innan..Vad otroligt duktig han är..Jag blev imponerad av att han hämtade mjölken..Jag kan förstå att både ni och han blev förvånade och glada!

    Ta hand om er..Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>