Spa och trevligheter

I lördags åkte jag själv till Arken hotell och spa i Göteborg. Maken var tvungen att jobba och kunde inte komma med. Men jag visste att jag kände många där. För föräldraföreningen Anonymous hade en mysig höstträff där. Vi lekte en teamlek och vårt lag vann. Med lite tur och en garmindans löste det sig på ett bra sätt i slutet.

Efter leken hade vi ett möte och sedan spaade vi i tre timmar.

En trerätters middag på kvällen och god dricka och givande samtal avslutade kvällen.

På söndagen hade vi mer möte och gruppsamtal innan lunch och hemfärd. Det är skönt stt träff föräldrar till funkisbarn. Även om vi haren diagnos på vår buse så är det ändå skönt att likasinnade och kunna stötta de nya som kommer.

Hemma gick jag och lade mig. En förkylning kröp sig på mig. Men på kvällen tonade jag håret och är numera en brunett. Här en bild från förra helgen.
Och nu är det lite brunare. Nästa gång får jag ta en lite annan nyans så att det syns mer skillnad.

Idag har jag varit hemma. Tung i huvudet och förkyld. Blir hemma imorgon också. Hoppas att jag mår bättre på onsdag då det är föräldramöte.

 

 

En reaktion på ”Spa och trevligheter

  1. Men gud vad långt hår du fått.. nu blir jag avundsjuk…

    Hoppas du är piggare nu

    Svar: Vi har ju inte en susning om Wirren är god. Men eftersom musiken är GRYM så är det ju coolt bara att äga flaskan. Vi har vinet också. En sparad som vi inte druckit upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>