Teatrar

I förmiddags ringde kortids och undrade en sak. Då fick jag även veta att Axel skulle få gå på teater på söndag. Det är Djungelboken på Kungsbacka teater. Jag hade tänkt boka den men eftersom det var kortidshelg gjorde jag inte det. Men nu får han gå i alla fall. Kul!

Dessutom fick jag tag på biljetter till Trollkarlen från Oz med Glada Hudik i Varberg i november. Kul att få se dessa live.

Bubben är på kortids och imorgon åker jag på spaträff med Föräldraföreningen Anonymous. Maken skulle också hängt med men han måste jobba…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>