Brännvin i kikar’n

Idag var vi på vuxenteater med bubben. Han hade fått ett teaterbesök som födelsedagspresent. Detta var Vallarnas buskis som de kör i Falkenberg på sommaren. Men nu på hösten på Lisebergsteatern. Visst, var vi nervösa att bubben antingen skulle bli för glad eller inte orka med. Vi hade valt en plats långt ut i sidan ifall vi var tvugna att lämna. Men han var superduktig. Han skrattade lagom mycket och var lagom engagerad. Efter pausen då vi fick i honom korv med bröd upptäckte han att han var hungrig… Så då gick det åt en del choklad.

På väg till teatern hade han en bild så att han kunde tjata och diskutera om vart vi skulle.

Hemma hade jag gjort ordning kycklingsallad som vi kunde äta när vi kom hem.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>