Tipsens dag

Igår handlade det mer om olika tips och hjälpmedel som kan hjälpa våra barn.

Vi fick också höra en mamma till en 33 årig kille och hur deras liv har varit och hur det ser ut nu. Hon och hennes man var med förra gången också. Men tyvärr så hade hennes man gått bort…. Då blir man påmind om att livet ör ganska skört och att samhället måste fungera för att våra barn ska klara sig utan oss föräldrar i framtiden…. Skrämmande tanke.

Jag pratade också inför alla som representant för vår föräldraförening. Det var nervöst. Det hade varit enklare att prata om vår buse…. Men jag tror det gick bra och jag hoppas verkligen att de föräldrar som inte redan är med i vår fb-grupp kommer med. För den är viktig tycker jag. Där kan vi stötta varandra.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>