Komma igång i fas

Det är mycket som ska klaffa nu i början efter semestern. På jobbet ska vi undervisa barn i de ämnen som vi har behörighet i. Jag kommer undervisa de tre 2:orna på skolan i bild. Det är ett riktigt pussel som ska läggas med schemat. Vi fritidspedagoger ska även stötta upp i klassen och då specielt de elever som behöver extra stöd av olika slag…. Dessutom har vi en ny fin byggnad att vara i.

Bubben har som tidigare skrivits flyttat in i nybyggd skolbyggnad och fått helt ny klass.

Hemma ska organisationen funka och idag har jag tvättat och röjt ur i förråd för att få in alla blöjor som har kommit… Dessutom har jag lagt in tält och husvagnsgrejer i förråden. Imorgon blir det normalstädning.

 

Jag hade tänkt att träna imorgon…. Men idag känner jag att jag börjar bli förkyld…. Inte oväntat vid terminstart. Nästa vecka ska jag på utbildning i två dagar på ågrenska om Angelmans syndrom.

Ikväll ska vi åka och kolla på ny tvättpelare hem. Jag tvättar det mesta i tvättstugan…. Men några tvättar hemma blir det i veckan….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>