Saknad

När torsdagen kom så gick vi bara och väntade på att hämta bubben. Så jag ringde och kollade om vi kunde hämta honom kl 13 istället för 16. Det gick bra. Sp jag åkte hem och packade om lite och duschade innan jag hämtade busen. Där väntade han och hans kompis vid staketet när jag kom. Båda blev jätteglada och bubben grät nästan av lycka.

Så sedan bar det av till Kärradal. Där stannade vi på Glasscafét där fick han en milkshake som var mycket uppskattat. Väl på campingen gick vi och badade, hade lite vattenkrig och bubben hittade solkräm som han hällde i håret. Vi var tillbaka till vårt vanliga lite jobbigare men roligare liv.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>