Sista dagarna utan busen

De dagarna bestod i lugn och ro….. Jag fick äntligen fiskat lite. Jag fick inget, men det var mysigt ändå…. Jag metade med ost och ölkorv…. Det kanske inte är det bästa…. Jag kastade lite också men fick bara tång. Vi tog även en ny geocache.

Vi grillade och tog en glassfika på ett glasskafé.

Det sägs ju att man hör sanningen av barn och fulla. En kväll träffade vi på våra husvagnsgrannar. Något förfriskade var de. Och då fick man höra hur duktiga vi är som tar hand om vår son så mycket…. Kändes skönt att höra.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>