Blommor

Rodedenronen blommar vid vår husvagn. Gräset hade växt massor. Så idag klippte maken gräset. Bubben och jag pusslade innan han gick ut och ville hjälpa/stjälpa pappa. Efter skötseln av husvagnsträdgården åkte vi hem. Där klippte maken gräset igen. Och sedan fick bubben leka i sin nya pool. Han fiskade och lekte bra länge. Men efter ett tag så gick det överstyr…. Lådan till poolen finfördelades och slängdes i poolen och lite stenar kom också i… Men han fick hålla på. Han lekte ju själv och vi kunde bara övervaka.

Jag sprang fram och till baka till tvättstugan och maken satt och övervakade. Sedan städade maken efter leken när bubben kände sig nöjd.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>