Konferens och spa

Idag åkte vi till Varbergs stadshotell & asia spa med mitt jobb. Där diskuterade vi upplägget för nästa år och åt gott innan vi fick njuta av spaavdelningen på översta våningen. Vi badade på sköna varma bad med olika och bastade och njöt på bad och bastuavdelingen. Jag gillade verkligen att få de olika jetstrålarna på olika delar på kroppen. Fotmassagen var riktigt kul. Eukalytusbastun var härlig. På peacock house kunde man vara i både mörka rum på varma vattensängsbäddar och ljusterapirummet. Och längtst upp kunde man sitta och njuta hänggungor och njuta av utsikten över havet och Varbergs fästning.

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Konferens och spa

    1. Nä, sådant är ytterst ovanligt. Rektorn började prata om detta för över ett år sedan. Men kommunen har styrt över studiedagarna de senaste gångerna. Detta var helt underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>