2 reaktioner på ”Angelman

  1. Jisses, som att se vår son in aktion! Samuel är snart 6 år, har inte fått diagnosen Angelmans (trots alla likheter med symtomen). Han har istället microdeletion 15q13.3, som är närliggande Angelmans men har ännu inget finare namn…

    Därför läser jag gärna bloggar och andra grupper om familjer med erfarenhet av Angelman. Din blogg om Bubben är jättefin och jag läser så fort jag har möjlighet (har dock aldrig kommenterat här förut)! Jag känner igen så otroligt mkt med våran Samuel och tittar även in här för tips och inspiration om hur ni bla hanterar vardagen, hjälpmedel, assistans m.m Tack för en fin blogg och på återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>