Städning pågår

Idag har vi plockat och dammsugit.. Det låter väl inte så mycket tycker ni. Men här hemma var det RÖRIGT. Vi har inte orkat helt enkelt. Imorgon kör vi minst en runda till återvinningscentralen i Åsa för att slänga en massa bröte. Vi har många svarta sopsäckar i våra förråd. Bubben är ganska söt. När mannen sätter på musik så hämtar bubben en påse, för då vet han att det ska städas.

Jag har pusslat bubbens alla pussel och det fattas nästan en bit i varje pussel… Antingen ligger de inkilat någon stans eller så har han bitit sönder dem. Jag vet inte. Imorgon ska det köras iväg skräp, städas på toaletterna och köket och svabbas. Sedan kommer det bli fint igen och redo att stökas till.

cleaning_72_125040866

Jag sitter nu och försöker installera programmet photopearls på datorn. Men det verkar inte fungera…. Får nog fråga min IT-ansvariga här hemma…

Bubben är annars mysig på morgonen när han kommer in till oss. Då vill han hatt vi ska ligga kvar i vår säng och han ska se på film på TV:n. Han slår på kudden om jag inte ligger där.

Ikväll blir det melodifestivalen och fransyska.

En reaktion på ”Städning pågår

  1. Vad duktig han är som vet när det ska städas..Tänk vad smart dom är ibland :)
    Jag håller tummarna för att du ska få jobba med er kille istället. Jag kan förstå att det tar på krafterna att jobba på ”2” jobb. Vi är ju inte riktigt där ännu. SÅ för mig känns det helt okej att jobba nu. Jag känner inte riktigt att jag ”jobbar” hemma ännu. Tusen tack för allt stöd jag får från dig..Det värmer verkligen.
    Det känns underbart att det finns människor som du!
    Jag tycker er son verkar va jätte smart endå..Det där med mackorna va han ju jätte duktig med. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>