Trötthet

Idag har jag jobbat och bubben har haft kul i skolan. När jag kom och hämtade honom idag åkte han och hans kompis runt på var sin Bobbycar. Jätteglada och han ville inte gå därifrån. Jag har också hämtat vår lagade stora bil. Skönt att köra runt i sin egna Zafira. Även om den lilla Merivan var en tuff bil. När bubben och jag kom hem var mannen hemma. Jag tog en cider satte på Albert & Herbert och somnade på soffan. Jättetrött. Mannen fick hålla koll på bubben som målade, såg på film, åt godis och pusslade. Helst samtidigt. När jag vaknade gjorde jag teriakimarinerad lax med nudlar och grönsaker. Gott och relativt nyttigt. Bubben tyckte inte det var så jättegott. Han sprang ut i köket och jag ropade flera gånger innan jag argt rusade in. Men där hade han tagit fram marmelad och smörgås. Då slutade jag vara arg. Det var ju jätteduktigt att ta fram detta! Jag hjälpte honom att göra ordning mackan och sedan åt han tre stycken innan han nästan somnade i soffan. Då satte vi på honom pyjamas och lade honom. Sötisen!

Vädret ute är kallt. Det blåser mycket och snöar samtidigt. Jobbigt att vara ute då. Men denna helgen satsar vi på att slänga och städa. Hoppas att vi lyckas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>