Bowling

Igår var vi tillsammans med Göteborgs handikapps indrottsförbund på bowling. Bubben och en annan liten pigg kille delade bana. De satte upp så att klotet inte kunde komma i rännorna och så fick vi en backe som tydligen kallas gotlandsränna. Bubben tyckte det var kul att välja klot, gå fram till backen och lyssna på musiken och putta iväg klotet. Sedan sprang han till hålet där kloten kommer upp och väntade på det. Spännande. Han brydde sig inte om om han fick ner några käglor. Dessutom skulle man ju vänta på sin tur när den andra killen spelade. Fördelen med denna sport var att man kunde fika samtidigt.

Bowling

Klicka på bowling för att se film.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>