Färdigheter

Igår var maken hemma med bubben. Han lärde sig då att låsa toadörren…. Och maken upptäckte att han inte kunde låsa upp den utifrån…. Så efter pedagogiskt prat lyckades bubben öppna dörren igen. Efter detta skruvade maken isär låset. Så nu kan man inte låsa toadörren på nedervåningen. Det hade ju varit jobbigt att bubben låser in sig och inte vill eller inte lyckas öppna. Det finns mycket busigt att hitta på inne på toaletten.

 

Idag har han varit i skolan och har varit en väldigt glad och frisk kille. Hoppas det fortsätter så…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>