Jobb jobb jobb

Så jäkla intensivt på jobbet att man inte hinner med att tänka. Helt slut när man kommer hem. Så jag får hoppas att vi snart kommer igång med en annan assistent här hemma…. Assistansbolaget har intervjuat tre st. Hoppas att någon passar oss. Man vill ju inte bara ta någon för att det finns. Assistenten ska ju passa bubben och oss och vår familj. Helst vill man ju att den ska trivas och vilja jobba kvar här ganska länge.

Ulkningarna på bubben förtsätter, men vi väntar tills pencilinkuren är över…. Vi får se om det är kvar då. Då blir det medicin mot reflux…. Kortidslokalen ska renoveras pga dålig luft och fuktskada… Så vi får hoppas att de hittar en bra ersättningslokal. För även om vi kommer igång med assistans så är kortids viktigt för hela familjen.

 

Några pärplattor hann jag med att stryka idag på jobbet. Kändes bra att göra något som kändes pedagogiskt och som gjorde barnen glada…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>