Nattning

Vi försöker nu få bubben att sova i egen säng i alla fall första delen av natten. Vi testar nu ockaå med att öka melatonindosen. För två timmars nattning känns inte kul varje kväll. Lite bättre har det gått. Ikväll somnade han riktigt fort. På 30 minuter sov han. Det kändes lyxigt. Dessutom har vi köpt en kamera som gör att vi kan kika på honom ifall vi hör något ljud från honom. Så här kan man alltså sitta i två timmar och natta om man har otur….

 

Men somnar han så kan man smyga ut….. Tyst.

 

Nu får vi ser hur resten av natten blir.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>