Snö och lek

Idag åkte vi till husvagnen och tittade till den. Den mådde bra och bubben lekte i snön. På vägen hem därifrån ringde mina föräldrar som var i närheten. De kom och hälsade på och pratade lite.

Bubben har också lekt en del med ballonger och tvättkorgen. Han smet också in på toaletten. Vi ropade på honom att han skulle komma ut därifrån. Men han var tyst. Vi misstänkte att han lekte med tvål eller något. Han var väldigt tyst. Maken gick in och såg att bubben hade öppnat tvättmaskinen. Där låg färdigtvättad tvätt. Han hade sträckt sig och fått tag på tvättmedel. Det hade han hällt i tvättmaskinen. Ganska duktigt ändå…. Vi fick ta ut det mesta av pullvret. Vi satte igång tvätten igen. Dessa påslakan blir rena.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>