Alla kan

Imorse var bubben hos tandläkaren. Han gillade sugen. Den som suger saliv ur munnen. Den hade han i munnen nästan hela tiden. Han fick lite bananlack, en tatuering och ett klistermärke. Sedan satte jag på honom tatueringen och på skolan visade han stolt upp den.

När han kom hem tog vi det lite lugnt och sedan åkte vi i snöyran till Billdal på gympa. Bubben blev mycket överaskad när han kom dit. Kul med gympasal. Han är ju i sådan på skolan och på kortidis. Efter att ha hälsat på ledarna sprang han till pilatesbollen och rullade den i en backe. Medans han väntade på resten.

Vi hade en samling och uppvärmning och istruktion på övningarna. Där bubben hade rullat en boll skulle han rulla själv. När han väl vågade rulla ett varv( och blev lite rädd) så var det en upplevelse. Ledarna var bra och stöttade honom. Efter att ha rullat en gång, sprang hab till rullstationerna flera gånger. Krypa i tunnel var ockaå kul. Så dit åker vi nästa fredag igen. Underr uppvärmningen drog han två tjejer i håret. Han tycker verkligen tjejer är jättespännande.

Dessutom har jag bokat en hotellvistelse i Vimmerby 6-8 juni för att gå på Astrid Lindgrens Värld.

 

En reaktion på ”Alla kan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>