F*N, kaffe och ny

Idag fick jag köpa en ny laptop. När jag skulle gå till köket igår och ta min medicin. Då gör jag en riskbedömning som man alltid ska göra när jag lämnar honom ensam en stund. Han såg på Albert & Herbert och såg ut att vara upptagen. Jag hade kaffe i en mugg med siliconlock. Alltså kände jag att jag kunde lämna honom där i ca 30 sek. Men när jag kommer ut så häller han kaffe över min dator… Jag ryter och mannen kommer ner och vi försöker rädda datorn. Men nä. Skärmen gick sönder. Så idag har kag köpt en ny laptop + en försäkring som täcker bubbens upptåg.

Det var därför det inte blev något inlägg igår…

En reaktion på ”F*N, kaffe och ny

  1. Känner igen det där. Springa ut till köket och springa tillbaka så han inte gör något som skadar honom. Vi har ingenting i hans höjd som vi är rädda om. Just bara för att vi vet att han slänger ner allt :) Jag har satt fram ett par ljusstakar, som vi inte är rädda om, och som han inte kan skada sig på. För att visa honom att det är NEJ. Vissa gånger går det bra, andra inte. 2 minuter efter att vi har sagt nej kan han vara där endå. Värre blir det nog när han når upp till fönsterbänkarna sen. Då jag har mycket blommor.. Blomälskare som jag är :) Har ni ingenting sånt framme då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>