Jullov

Nu har vi jullov fram till den 7 januari. Skönt. Nu får vi försöka gå in i någonslags semesterlugn och ta dagen som den kommer. Helt lugnt blir det ju inte med en busig kille hemma.

Jag lämnade lite presenter till fröknarna i bubbens klass. De fick var sin låda med en vaniljtvål som ser ut som en gran, en julkula, chokladtomte och en magisk handduk. Jag hittade det i Tyskland när vi var där.

 

Barnen på mitt fritids har gjort egna julstrumpor av filttyg. De har fått klippa, sy och limma.

Jag var med på julavslutningen på jobbet och häntade sedan bubben på hans skola. Vi åkte och fikade ch han fick en ballongfigur (mus). Vi åkte sedan och hämtade en amaryllis som jag hade fått av mina föräldrar på jobbet. Vi blev erbjudna prinsesstårta. Men bubben tyckte nog inte man kunde fika i lärarrummet. För han skakade på huvudet…. Så vi åkte vidare hem.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>