Såskillen

Bubben älskar sås. Han tycker all annan mat är onödig. Har man sås till maten så kan han bara äta sås. Ikväll när vi åt nötstek, wokgrönsaker, lite potatisgratäng och sås så ville han ha ett sugrör och såsskålen med en gång. Han kan få det i slutet av middagen ibland. Men idag skulle han ha det med en gång. Han tog till och med fram tårar….. Men vi gav oss inte. Vi ville äta vår mat och ha sås till innan han fick….

 

Vi tog fram en äggkopp och hällde sås däri och så fick han ett sugrör. När han hade lugnat sig kunde han suga upp sås där. Och sedan i slutet fick han såsskålen.

Busunge.

 

6 reaktioner på ”Såskillen

  1. Ok tack för ditt svar, är lite mer än månad sen han to proverna nu så vi får väl vänta och se när vi får besked. Men lär nog ta tid och sen vet vi ju inte om det är angelmans eller inte. Men att inte veta är väldigt jobbigt ibland.

    Hoppas ni får en bra dag.

    1. Jo jag vet att det är jobbigt att inte veta. Vi var och är med i en förening för de som inte har någon diagnos. Vinträffas minst en gång per år och får lite föreläsningar och får umgås och prata med varandra. Gå in på http://www.anonymous.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>