Lite irriterad

Igår hade vi APT på kvällen och idag har det varit en intensiv dag. Jag är jättetrött när jag hämtar bubben i skolan efter att ha tränat. Då säger de att han inte hade med sig skolväskan från kortids. Så jag ringer dit. Inget svar…. Så vi åker dit. Ingen där. Då talar jag in på deras telefonsvarare att de kan åka lämna hans väska i skolan imorgon innan 13 då han åker hem med taxi. För jag vill ha hem väskan med innehåll. Jag vill gärna ha hans kommunikationsbok. Hoppas inte väskan är kvarglömd på någon taxi. För då är det jättesvårt att hitta den. Så irriterad blev jag. Men det är skönt att det är onsdag så att skoljobbet är färdigt för denna vecka.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>