Vård av familj

Ja… nu är det bara jag som är frisk. Än så länge i alla fall. Bubben har fortfarande feber och nu rinner det från näsan också. Kortidshelgen är i faraTänker. Mannen ligger däckad på övervåningen och ser på gamla filmer. Så jag blir hemma imorgon också. Inte mycket jobb för mig denna vecka.

IMAG0395

Så jag får nog ringa taxin, bubbens skola och min skola och tala om hur morgondagen blir. Taxin kommer inte behöva köra buskillarna till kortids imorgon och jag är hemma och vabar. Men hoppas att jag kan köra bubben själv till kortids någon gång i helgen.

Nu ska jag försöka få i bubben lite mat och jag ska se om jag har någon bra lunch…. Och så ska vi se på sjukhuset nu när Alvin och gänget 2 är slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>