Habmöte och annat

I förmiddags var jag på möte på hab. Vi prqtade om vad bubben kan och vad vi vill utveckla. I kommunikation använder han ju mycket olika sätt, tecken, kroppspråk, bilder, saker, ljud, saker och ord. Detta ska vi fortsätta med. Det är bra att han utvecklar allt. Dessutom ska vi försöka använda iPaden för kommunikation mer. Vi har testat på min padda ett program på paddan som heter Grid Player. Vi ska få in det på bubbens paddor också. De är nu lite luriga och slitna… Men vi kan testa lite på dem också. Tycker vi att det funkar kan vi få ett program till PCn där vi kan utveckla iPadprogrammet så att det funkar på bubben ännu bättre.

Jag lämnade även in tre av hans 5 knäskydd för reparation. Nya sådana görs inte. Så de får laga de som inte fungerar längre….

De skulle även kontakta arbetsterapeuten som ska komma hem och kolla vad vi behöver för bostadsanpassning. Vi har ju satt upp egna grindar och haspar än så länge. Men dessa börjar bli slitna. Så nu vill vi ha lite hjälp.

Efter mötet åkte jag till systemet och handlade lite och sedan till MAXI. Därefter hämtade jag en glad kille i skolan som hade busat när de bytte blöja. Han hade tagit tvål och lagt det i håret. Så skrattandes hade två fröknar sköljt hans hår i handfatet….. Busig kille.

Hemma sedan ville han ligga och mysa i sängen. Så det gjorde vi. För ute var det regnigt. Ikväll vad det suddigt ute….

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>