Ny kulbana

Kulbanan han fick på sin födelsedag var för invecklad. Han kunde inte leka med den själv. Så jag köpte nytt i Ullared och maken satte upp det igår. Så idag när bubben kom hem lekte han med det. An var mycket nöjd. Det är ganska många leksaker som vi köper som inte funkar. Det är svårt att veta innan man har testat.

 

Jag var ganska trött idag för jag kunde ite somna igår. Får väl skylla mig själv när jag sov för långe på söndagen.

 

En reaktion på ”Ny kulbana

  1. Känner verkligen igen mig i att det är mycket saker man köper för att testa. För att sedan köpa nytt pga att det inte fungerade. Man får prova sig fram. Och när man sen har hittat rätt, så används det mycket och länge och är så värt pengarna :) Hoppas allt är bra med er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>