Julklapp

Idag kom mina föräldrar på besök. Bubben fick ett paket inslaget i julpapper. Då blev det ju ännu mer spännande. Det var en skrattpåse som han har lekt färdigt med. Men den var rolig så länge den varade.IMAG0392

Annars har vi inte gjort så mycket. Vi plockade lite här hemma och jag har virkat ett huvud på en Amigurimimaskot. Pilligt men kul. Man sitter och pillar och det blir grejer.

Annars så krämde bubben oss idag. Vi hade ställt ut hans förra bokhylla utanför hans rum. Han gick upp där och ville komma in i datarummet och leka med kulbanan. Han är ju inte dum… Vi har ju låst olämpliga dörrar med haspar längst upp vid dörrkarmen. Han lyckades välta hela bokhyllan mot dörren så att den gick upp. Han var nöjd och vi flög upp för vi trodde han hade fått bokhyllan över sig. Ja livet med bubben är fyllt med överaskningar. Bokhyllan ska jag försöka ta med till jobbet för det ska bli ett barbiehus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>