Telefontid

Igår ringde jag lite olika samtal. Jag ringde bl.a. Östra sjukhuset eftersom bubben hade fått två tider. Maken var där i onsdags med honom och röntgade foten. Nästa onsdag hade han en tid för möte med läkaren mitt på dagen. Jag ringde dit för att fråga om man kunde flytta tiden till torsdag eller fredag eller om det kunde vara ett telefonsamtal istället. Jag ville ju inte ta ledigt för att åka dit och få reda på att foten är bra…. Telefonisten sa att det är en telefontid jag hade fått. Det framgick inte av kallelsen vi hade fått. Tur att jag ringde!

Värmen är fortfarande kvar och vi njuter av den hemma denna helgen. Jag och bubben ska till Lekens dag på Ågrenska. Och på söndag ska det grejas i trädgården här hemma.

Bubben har bubblat med såpbubblor, lekt med vatten och kastat över badbollar till grannen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>