Joggat

Idag kom alla barn tillbaka till skolan och själva skolan började. De nya små ettorna är små och mina gamla goa fyror har växt. Men nu gäller det att lära ettorna att de går i skolan.

Efter denna intensiva dag tog jag, maken och svägerskan på oss joggingskorna och joggade. Jag tog ett varv och de andra två tog två. Men jag kände av mitt knä och vill kunna motionera andra dagar också. Så jag stod och njöt i solen och tog lite kort och väntade in dem. Det är lyx att kunna motionera tillsammans. Bubben är på kortids och vi kan umgås.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>