Påhittig grabb

På utvecklingssamtalet förra veckan sa bubbens fröknar att han är en mycket påhittig kille. Han sysselsätter sig med allt möjligt och har aldrig tråkigt. Han hittar saker att göra överallt.

Ja det är ju bra att han är påhittig. Men skulle han få göra allt han kom på så skulle det bli ännu rörigare än vad det är här hemma. I lördags morse vaknade han vid 06:30. Jag sov nere på soffan eftersom jag hade haft svårt att sova pga ont i halsen och mannen låg i sängen där uppe. Bubben kommer inte ner eftersom vi har en grind. Och vi har satt haspar på dörrarna som han inte ska kunna komma in i. Så han kunde stöka där uppe utan att skada sig själv eller andra och vi kunde halvsova. Jag lyssnade och försökte komma på vad han gjorde. Det prasslade jättemycket…. Då kom jag på att han måste ha hittat sin rulle med ritpapper och höll på att rulla ut den. Och mycket riktigt! Så var det. Och stolt och glad var han Ler

IMAG0141

IMAG0144

Sedan städade vi…. Det var riktigt fint i hans rum….. Inatt vaknade han vid 04. Eftersom jag hade ont i mitt öra gick jag in till honom efter ett tag. Han visade att jag skulle lägga mig i hans säng så att han kunde leka. Det gjorde jag och sedan leka han för fullt till klockan 06:30. Då vi gick upp….

Jag tog kort på hans lekrum….. Kul hade han ju i alla fall. Och han stannade i sitt rum hela tiden.

IMAG0146

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>