Att slappna av i själen

Vi har varit hemma några dagar och bubben har nu sin 7 dagars sommarvistelse på kortids. Hemma är det inte lika lätt att slappna av. Man blir liksom påmind av vardagen. Så idag åkte vi till husvagnen igen. När vi hade bäddat i ordning de nytvättade lakanen och lagt på överkast lade jag mig på rygg och njöt. Av att göra ingenting. Till slut slumrade jag. Skönt att kunma göra det bara sådär.
Att lämna bubben på kortids då många dagar känns alltid konstigt. Denna semester har det funkat riktigt bra med att ha honom hela dygnet i 4 veckor det har nog berott på vädret och att det har varit lugnare att ha husvagnen på ett ställe. Bubben har lärt sig gränserna och grannarna och grannarna känner honom. Jag behöver inte jaga honom medans maken fixar med husvagn och förtält. Och nu en hel vecka vila innan allvaret börjar så vilar vi upp oss. Kanske kommer vi för första gången sedan bubben kom till oss komma utvilade tillbaka efter semestern…
Och det gick faktiskt bra att lämna honom på kortids. Han hade nog saknat likasinnade att busa med.

20130731-182643.jpg

2 reaktioner på ”Att slappna av i själen

  1. skönt med en sån vecka.. jag har ju en hemmavecka jag – ikväll har jag haft två megalånga samtal med bus. Vi längtar nog båda lite efter varann… antar att jag börjar bråka på honom direkt på fredag sen! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>