Marknad och besök

Imorse åkte vi till en stor knallemarknad i närheten. Det var spännande att gå runt och titta på allt. Bubben gick en boll och en glittrig pompom. Maken köpte lite böcker och jag köpte inget. När vi kom tillbaka mös bubben med sin glittriga pompom och såg på Jönssonligan i husvagnen. Husvagnen var sedan ganska glittrig inomhus.

20130725-232503.jpg

På eftermiddagen kom några bekanta med barn på besök med deras husvagn. Vi badade, gick och tog drinkar/cider/öl på puben. Därefter grillade vi och mös. Bubben åt lite och kastade bl.a sin pompom på björken vid vår husvagn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>