Ond tå och helikopter

Vi har behandlat bubbens tå i ett par dagar. Vi har tvättat den med tvål och vatten och klorhexidin…. Men imorse bestämde jag att någon annan får grejja hans tå. Ni ser hans pektå här nedan. Det blir lätt så då han är en nagelpillare precis som sin mammaTänker.

IMAG0381

Hos vårdcentralen gick det bra. Läkaren lyckades titta på tån och beslutade en spritomläggning och antibiotikakur i 10 dagar. En duktig och trevlig sköterska lade om bubbens tå. Jag tror hon kände honom från dagis eller något. Jag lyckades hålla inläggningen på plats i 2,5 timmar…. Han drog loss den när jag var tvungen att springa runt bilen för att få ut honom ur bilen.. Men vi lade om det igen ikväll och hoppades att den få vara kvar över natten. Men tji fick vi…. Antibiotika kuren är lite jobbigt. Den ska tas 3 gånger per dag och helst 1 timme före mat och 2 timmar efter mat…  Jag får koncentrera mig på att få i honom den 3 gånger.

För att bandaget i förmiddags skulle sitta kvar gjorde jag en resplan. Vi åkte till IKEA och åt frukost och köpte 3 dörrmattor för 4 kr/st. Sedan åkte vi vidare till Kungsbacka igen och där var det en helikopter vid ett företag. Den landade och tog med sig några som arbetade där och körde en runda. Sedan landade den igen. JÄTTESPÄNNANDE! Vi var tvungna att köpa en liten leksakshelikopter efteråt.

IMAG0385

I kväll åt vi stekt makrill, potatismos och spenat. Bubben åt jättemycket. Han gillar spenat. En riktig Karl-Alfred!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>