Familjen teknik

Jag började dagen med att jogga. Jag testade en runda här i Kärradal. Det gick bra. Men nästa gång tar jag två varv. Det blir nog mer lagom.

Jag tog kort på några av sladdarna som maken har hängt upp i husvagnen. Och tänk på då att det är några, inte alla.

Idag åkte vi till Varberg och tittade lite på mobiltelefoner. Min har två sprickor på framsidan av skärmen och mitt avtal går snart ut. Jag hade bestämt mig innan. Jag skulle ha en vit iPhone 5. Det blev det och ett Halebopabonnemang. Det blir nog super! Det gick också ganska smärtfritt att föra över mina gamla inställningar och appar, nytt skal och skärmskydd. Jag blev bara liiiite trött på en nyfiken bubb som bankade och slog.

På kvällen kom svägerskan med familj förbi och vi åt på restaurangen på campingen. Supermysigt tyckte bubben. Han blir alltid glad när det kommer främmande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>