Botaniska trädgården i GBG

Igår åkte vi med farmor och farfar och svägerskan med familj till botaniska trädgården i GBG. Vi fikade, promenerade och lekte. Den delen som kallas den japanska trädgården är mysig. Det finns vattenfall och en grotta. När vi gick därifrån spontangeocachade vi. Den hittades ganska lätt. Vi lämnade en Nicke Nyfiken tatuering och tog en plasthäst. Plasthästen gav bubben en flygtur ner i en damm lite senare…. Vi lekte lite på en lekplats och klättrade på träsaker.

När vi var vid utgången såg vi en andmamma med sina små dunbollar som simmade omkring i en damm. Mamman kunde komma upp men barnen kunde inte det… De försökte… Någon hade lagt en pinne så att de kunde klättra upp. Men den var för liten… Så maken hämtade mer pinnar och vi lade på mer pinnar där… Vi såg inte hur det gick. Men vi får hoppas att de fick hjälp att komma upp.

 

Idag har vi städat hela huset. Skönt att få det gjort. Det har liksom inte funnits tid på flera veckor. Vi har varit borta på helgerna och bubben har varit hemma på torsdagar och fredagar… Och att städa och vara assistent samtidigt är i stort sätt möjligt. Någon måste ju vara med bubben hela tiden. För annars kan vad som helst hända. Och då kan man liksom inte städa om man är den enda vuxna hemma.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>