Bus och upptåg

Bubben är ju påhittig. Han sysselsätter sig hela tiden med massor av saker. Allt är ju inte jättebra saker. Men vi har lärt oss att faktiskt sortera vad som vi tillåter och inte… Vi har oftast gränsen vid skadar han sig själv eller något annat värdefullt. Garderoben i hans run är inte särskilt värdefull. Kanske praktisk och ofarlig. I den har han jätteskoj. Bilden här nedan leker han titut med ett par tomtebyxor på huvudet. Mycket skoj!

IMAG0370

En natt när han var vaken sysselsatte han sig med att göra inredningen i garderoben roligare. Han hade tröttnat på de vita väggarna (precis som Simon & Tomas) och färgade de i lite olika färger. Föräldrar till normalstörda barn hade nog blivit lite arga. Men en sådan sak gör inte mig arg längre… Det är ju bara en garderob som vi hittade i vårat förråd.

IMAG0367

I skolan idag har bubben badat. De har bytt tid så att han och hans kompis får bada tillsammans. Bubben tuffar till sig och vågar mer och hans kompis blir mer medgörlig om bubben är med. Alltså en mycket trevlig situation.

2 reaktioner på ”Bus och upptåg

  1. Ja… Vi håller på att fundera på vad det kan bero på… ÄR det tån just nu. Eller är det någon av medicinerna som måste justeras…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>