Bortslarvat!!!

Jag har sökt till lärarlyftet till hösten. Det är den som är för fritidspedagoger och det skulle vara en 30 p kurs med hälften bild och hälften idrott och hälsa. Igår fick jag antagningsbeskedet och då hade jag blivit struken pga att jag var obehörig. Så idag ringde jag runt och fick då reda på att brevet som jag hade skickat till dem där rektorn hade skrivit under, inte hade kommit fram. Eller så har de själva slarvat bort dem. :-[

Så jag kommer få söka om och ansökningstiden gick ut den 13 maj. Men denna kurs kan man anmäla sig på i efterhand. Men jag har ju inte samma chans att komma in. Tråkigt, när man inte har gjort något fel.

Men i kväll åkte bubben och jag till hans skola och köpte lotter och tittade på när andra kastade bl.a. Bollar. Det var föräldraföreningen som hade ordnat detta och det är trevligt att vara där en kväll. Bubben hade jättekul och han hälsade på sina nuvarande fröknar och några ”gamla”.

 

Han ville nog gärna hoppa i hoppborgen men det var en jättekö och det var för många barn i den helt enkelt för att jag kunde släppa upp honom där.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>