Pigg kille

Bubben vaknade när det fortfarande var mörkt…. Jag orkade inte kolla klockan. Han låg sedan och knödde så gott han kunde med mig. Sedan sprang och fram och tillbaka i husvagnen och drog i olika skåp. Han var nog sugen. För när han hittade saltkaret åt han lite salt…. Vi gick upp 08 allihopa ganska trötta. Vi åt ägg och smörgås till frukost. Sedan åkte vi hem och hämtade korvar, tårtor och annat. För idag klockan 14 skulle vi ha lite kalas i husvagnen. Detta såg bubben mycket fram emot. Jag skulle firas en månad för sent. Så efter att vi hade fixat ordning lite och diskat så kom äntligen våra föräldrar. Bubben blev överlycklig. Men när korvar och tårta var avklarat ville han vara inne i husvagnen och se på Ture Sventon. Lite packetöppning hann jag också med och bubben och hans farmor slog sedan in korvbröd. Det var roligt.

Bubben hade svårt att låta bli gokaffegrejerna….

 

Present från mina föräldrar fick jag för några veckor sedan. Men från svärföräldrarna fick jag en bok och vin. Boken heter ”Ett sådant barn” av Stina Gidlöf och handlar om hur det kan vara att få ett annorlunda barn. Författaren själv har fått ett barn med Down syndrom.

När vi sedan åkte hem var bubben tydlig med att han skulle bada hemma. Han tog av sig skorna :o och sprang upp. Tyvärr hade vi glömt haspen på till badrummet. Så han hällde ut allt badsalt i badkaret och handfatet….. Men eftersom det inte var blött ännu kunde jag rädda det mesta. Men hu vad snabb och målinriktad han kan vara.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>