Helgen vecka 17

Vi hade ju planerat att åka på den årliga träffen med föräldrar till barn som inte hade eller har diagnos. Men det blev inställt eftersom vi var så dunderförkylda. Och en dunderförkyld kille lämnar inte jag bort en helg och smittar ner barnvakten. Så vi var förkylda hemma tillsammans istället. Men vi gillar inte att inte göra något roligt…. Speciellt när vi missar roligheter. Så vi körde husvagnen till campingen istället. Man kan ju vara förkyld där också. Allt gick bra tills vi svängde in på campingen och skulle checka in…. KRASCH!!!

Stuprännan som satt på kiosktaket fastnade i vår husvagn…. #%^+^>##%%!!!!! Stuprännan ramlade ner och plåten i husvagnen gick sönder. Många fula ord sas och vi var mycket ledsna. Vi ringde försäkringsbolaget, husvagnsfirman, checkade in och ojjade oss. Först lagade vi det med silvertejp. Mest föratt hålla fukt borta. Men sedan köpte vi silicon och kletade ut där. Imorgon får vi åka dit och se hur det ser ut. Det var inte så här vi hade tänkt oss början av husvagnsemestern….;(

Men vi hann även med lite vanligt husvagnsmys. Och det är ju viktigt. Bubben stortrivdes och mös för fullt.

Ser ni att han pusslar pusslerna med baksidan upp? Det är ju också en utmaning.

 

2 reaktioner på ”Helgen vecka 17

  1. Fy vilken otur! Hoppas att det ”bara” är ytligt och går att fixa hyfsat lätt.

    Jag är nyfiken på planlösningen i er nya vagn, speciellt de mindre fönstret där bak. Vad finns där?

  2. Där har Lillgrabben sitt rum. Vi ligger där fram och så är det en sttgrupp i mitten och så är det en våningssäng därbak. Han kan ochså skjuta för luckor så att han får ett eget rum. Bilder kommer sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>