En sådan natt

Före natten

IMAG0375

Efter natten

IMAG0380 

Bubben kom in till oss vid 03… Försökte sova… Höll på att krångla med mina händer och armar. Han vill att jag ska ligga och hålla om honom samtidigt som jag håller han i handen.  Men vid 04:30 kände jag att han hade kissat genom blöjan… Och då var vi ju tvungna att byta om… Sedan var det kört… Mannen erbjöd sig att sova med honom och jag gick och lade mig i bubbens säng… Men bubben skulle INTE sova. Han kom in och sedan röjde han tills klockan var 7…. Då var inte hans rum lika välstädat längre… Det är ju bra att han kan roa sig ganska bra själv. Men jag sov inte helt avslappnat….

Jag gissar att jag kommer vara trött imorgon… Min trötthet kommer alltid som mest dygnet efter… Om jag får sova inatt. Blir jag vaken så blir jag inte trött på samma vis. Imorgon klockan 09 ska bubben och jag vara på hab och träffa en logoped och diskutera bl.a. inprint.

En reaktion på ”En sådan natt

  1. Hej! Den röda lådan är inte tömd- det är väl en bedrift?! Jag har Felix 3,5 med AS (UPD) och följer din blogg nitiskt. Skulle gärna vilja komma i kontakt med dej. Mejla mej gärna på horlenmalin@hotmail.com.
    hälsningar Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>