En stund på isen

Igår gick först min pappa och jag ner på isen för att pimpla lite. Efter ett tag kom bubben ner tillsammans med sin pappa. De vågade sig ut på isen och gick de på de snöiga delarna så halkade de inte. Vi fiskade i 6 hål men inte ett napp. Men fint var det. För mig är det mycket avslappnande att få en stund över till lite fiske. Det ger mig lugn. Det behöver inte vara lång tid. Det är avslappnande i alla fall.

Isen var mellan 20-30 cm tjock. Det åkte till och med en bil på isen.

Mormor kom också ner. Där kastade vi stora isblock så att de sprack. Det var spännande.

 

Min kusins barn var också där en stund och lekte och åkte skridskor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>